Over ons


Guinevere Special Books
is een uitgeefhuis dat zich wil onderscheiden in kwaliteit, originaliteit en prijs. De oprichters, Diana Tull en Pieter Webeling, nemen de zakelijke en creatieve beslissingen. Na jarenlange ervaring in de wereld van journalistiek (kranten, tijdschriften) en literatuur weten zij feilloos de weg in medialand. Ze hebben directe lijnen met de beste mensen in het veld waar het gaat om verhalen maken, grafisch ontwerp, fotografie en druktechniek.

• Frénk van der Linden (redactioneel advies)
• Studio 10, Grafisch Ontwerpbureau, Amsterdam
• Ingmar Heytze (poëzie)
• Willem de Roon (fotografie)


Stacks Image 100
Diana Tull (1969) is uitgeefster en creatief bedenker/ontwikkelaar van Guinevere-boeken. Zij is de liaison tussen de opdrachtgever en de schrijvers, de vormgeving en de drukkerij. Voor u is zij het eerste aanspreekpunt.


Stacks Image 106
Pieter Webeling (1965) is uitgever, romanschrijver en interviewer voor ondermeer het Volkskrant Magazine. Hij sprak talloze CEO's, ministers, fractieleiders en andere maatschappelijke en culturele prominenten. NRC Handelsblad noemde hem 'een van Nederlands succesvolste interviewers'. Zijn romans zijn vertaald in het Duits, Deens en Noors en de filmrechten van zijn laatste boek 'De Lach en de Dood' zijn inmiddels verkocht. In de afgelopen jaren schreef hij diverse boeken voor bedrijven en instellingen, variërend van Apple en ABN Amro tot de Sociaal Economische Raad. Klik hier voor zijn persoonlijke website.


Stacks Image 242
Stacks Image 240