Stacks Image 10

De waarde van een boek


Een boek is een brief die men schrijft aan alle bekende en onbekende vrienden die men op de wereld bezit, zei een wijs man ooit.
We geven u graag nog vijf redenen:

• Uitstraling
Mensen houden van boeken. Een boek straalt klasse uit. Uw boek zal een reflectie zijn van de kleur en het karakter van uw onderneming, organisatie, vereniging, club of instelling. Als het gaat om vormgeving is in principe alles mogelijk. Een heldere, open, transparante, warme
look and feel. Een klassieke, stijlvolle vormgeving, tijdloos en daarom ook eigentijds. Of: een gedurfd, dynamisch en robuust statement. Zolang uw boek maar boeit en niet alledaags is.

• Flexibiliteit
Wilt u een boek over de rijke historie van uw organisatie, met mooie, ontroerende, prikkelende en hilarische verhalen over het verleden? Al dan niet geïllustreerd met foto's, oude ansichten en affiches? Hebt u een mooi cadeau in gedachten voor de mensen in uw organisatie en de mensen om uw organisatie? Wilt u een prominent lid van uw onderneming of instelling die vertrekt, verjaart of jubileert een exclusief 'signatuurboek' geven, een geschreven portret met zijn of haar verdiensten? Wij kunnen het voor u maken. In een oplage van één tot een miljoen, dik of dun, groot of klein, gebonden of paperback, met foto's of zonder foto's, kleur of zwartwit. Of als ebook.

• Effectiviteit
Een boek is een voortreffelijk communicatiemiddel om uw medewerkers, klanten en relaties inzicht te geven in het karakter, de warmte en de waarden van uw organisatie. U geeft ze een boek dat visueel aantrekkelijk is, met verhalen van mensen die zich onderscheiden in originaliteit, kwaliteit, vriendelijkheid, enthousiasme en/of durf. Uw (e)boek kan een perfect marketingtool zijn om de band met uw klant te verstevigen of nieuwe, potentiële klanten over de streep te trekken. Wij kunnen u adviseren hoe u met relatief weinig kosten en inspanning succesvol kan zijn.

• Gemak en plezier
Guinevere is van a tot z betrokken bij uw boek. Wij werken met een kleine groep toonaangevende professionals die in onze ogen de beste mensen for the job zijn. We zijn persoonlijk bereikbaar. Dat is het gemak. Over het plezier kunnen we kort zijn. Het is geweldig om een eigen boek te maken. Over elke pagina ligt de adem van uw onderneming of organisatie. En het is geweldig om dat te mogen delen en geven aan de mensen met wie u werkt.

• Prijs
Wij werken met korte lijnen. Zo is onze organisatie ook opgebouwd: wij kiezen zelf onze mensen, zonder duur kantoorpand, zonder overbodige overhead. Dat maakt ons snel en wendbaar, efficiënt, en sterk concurrerend in prijs. Afgezet tegen de gepercipieerde winkelwaarde zult u positief verrast zijn over de kosten van een Guinevere-boek. Prijzen zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur (aantal pagina's, papiersoort, fotografie, hard/softcover, oplage, enzovoorts), maar wij maken boeken voor elk budget. In een eerste gesprek horen we graag wat u voor ogen heeft. En als een boek vooralsnog een eerste gedachte is, geven wij u graag inzicht in de mogelijkheden en de beste invalshoek. Volledig vrijblijvend, natuurlijk. Voor dat eerste gesprek betaalt u niets.